gmnn 200 200

Във връзка с честването екипът ни желае да се свърже с връстници на комплекса ( хора, родени през 1985 год.), които биха желали да вземат участие в кратко тържество. Първите тридесет от тях ще получат и покана за юбилейния спектакъл.  Повече информация може да получите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Едва ли има по- подходяща и вълнуваща визуализация на идеята ,,култура и спорт“ като два основни стълба на нашето лично и обществено развитие от ТАНЦОВАТА ФОРМАЦИЯ НА НЕШКА РОБЕВА. Бъдещето е заложено в цифрата 15. 15 години история, 15 години развитие и милиони приобщени към идеята.  Възможността да отбележим  съвместно 30 години от откриването на Дворец на културата и спорта ,,Васил Левски“ и 15 години от създаването на Шоуто на Нешка Робева   е повече от щастлива, за което ние благодарим. В очакване сме на  грандиозния концерт на 21.11.2015 г.  от 19.00 ч.

Уникалната празнична програма ще включва най-доброто от всички спектакли на трупата, както и изпълнения на „Русска рома” и Ибряма, които ще бъдат органически вплетени в спектакъла, режисиран от Нешка Робева.